ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Η Eταιρεία μας

" Η τροφή είναι το φάρμακο σου και το φάρμακο σου η τροφή σου " Ιπποκράτης


Η Biodiet δημιουργήθηκε το 2012 ως ηλεκτρονικό κατάστημα και το 2018 με το πρώτο φυσικό κατάστημα της, με αρχικό σκοπό και στόχο να προσφέρει σε κάθε άνθρωπο σε οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδας τη δυνατότητα να αποκτήσει μια εξαιρετικά υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή μέσω των μοναδικών προϊόντων της. Πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα και προϊόντα για ειδικές διατροφές όπως για την Δίαιτα Dukan, την κετογονική και μεσογειακή διατροφή, προϊόντα χωρίς γλουτένη αλλά και vegan επιλογές από τους καλύτερους παραγωγούς παγκοσμίως. Η επιλογή των προϊόντων έχει πραγματοποιηθεί μέσα από ενδελεχείς έρευνες έχοντας ως γνώμονα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους και τα οφέλη τους με την ένταξη τους στην καθημερινή μας διατροφή. Για μας πρωταρχικός στόχος είναι η άρτια εξυπηρέτηση του καταναλωτή, για αυτό σε καθημερινό επίπεδο καταβάλουμε τις μέγιστες δυνάμεις ώστε να προσφέρουμε αξιοπιστία, σεβασμό, αγάπη και επαγγελματισμό για κάθε έναν ξεχωριστά.

Για όλη την ομάδα της Biodiet η έμπνευση για υγεία και ευεξία δεν σταματά ποτέ για αυτό πάντα αναζητούμε ώστε να παρέχουμε μοναδικά εξειδικευμένα προϊόντα, πρωτοποριακά και καινοτόμα που όμοια τους δεν υπάρχουν στην αγορά.

Η άρτια εξυπηρέτηση, η άμεση επαφή με τον πελάτη, η γρήγορη αποστολή των προϊόντων και η διαθεσιμότητα αυτών είναι για μας ένα καθημερινό στοίχημα που το κερδίζουμε συνεχώς και αδιαλείπτως και που μας έχει οδηγήσει να βγούμε εκτός συνόρων και να καταφέρουμε να στέλνουμε σε όλο τον κόσμο.

Σε όλο αυτό καθοριστικό ρόλο έχετε παίξει όλοι εσείς που από την πρώτη στιγμή αγκαλιάσατε την Biodiet γιατί είδατε μέσα σε αυτήν ανθρώπους με μεράκι, ιδέες, όραμα, θέληση για δουλειά και αγάπη στον συνάνθρωπο.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την αμέριστη υποστήριξη και εμπιστοσύνη σας και δίνουμε υπόσχεση να γινόμαστε καλύτεροι καθημερινά ώστε να σας παρέχουμε όλα όσα χρειάζεστε για να υιοθετήσετε μια καλύτερη διατροφική ζωή.


Biodiet σημαίνει Ευ ζην.