Η Eταιρεία μας

" Η τροφή είναι το φάρμακο σου και το φάρμακο σου η τροφή σου " Ιπποκράτης


Η Biodiet δημιουργήθηκε το 2012 με αρχικό σκοπό και στόχο να προσφέρει σε κάθε άνθρωπο σε οποιαδήποτε γωνιά της Ελλάδας τη δυνατότητα να αποκτήσει μια εξαιρετικά υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή μέσω των μοναδικών προϊόντων της.Προϊόντα κατεξοχήν βιολογικά και όλα πιστοποιημένα και προϊόντα ειδικής διατροφής (σ.σ. Dukan Diet, Keto Diet κτλ) πάντα υψηλών ευρωπαϊκών προδιαγραφών.Η επιλογή των προϊόντων έχει πραγματοποιηθεί μέσα από ενδελεχείς έρευνες έχοντας ως γνώμονα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους και τα οφέλη τους με την ένταξη τους στην καθημερινή διατροφή.Για μας πρωταρχικός στόχος είναι ο σεβασμός στον καταναλωτή, για αυτό σε καθημερινό επίπεδο καταβάλουμε τις μέγιστες δυνάμεις ώστε να προσφέρουμε αξιοπιστία, άρτια εξυπηρέτηση και άμεση επαφή με κάθε καταναλωτή που είναι για μας μοναδικός, για αυτό φροντίζουμε πάντα να εξυπηρετείται με σεβασμό, αγάπη και επαγγελματισμό.

Για όλη την ομάδα της Biodiet η έμπνευση για υγεία και ευεξία δεν σταματά ποτέ για αυτό πάντα αναζητούμε να παρέχουμε μοναδικά εξειδικευμένα προϊόντα, πρωτοποριακά και καινοτόμα που όμοια τους δεν υπάρχουν στην αγορά.

Η άρτια εξυπηρέτηση, η άμεση επαφή με τον πελάτη, η γρήγορη αποστολή των προϊόντων και η διαθεσιμότητα αυτών είναι για μας ένα καθημερινό στοίχημα που το κερδίζουμε συνεχώς και αδιαλείπτως και που μας έχει οδηγήσει να βγούμε εκτός συνόρων και να καταφέρουμε να στέλνουμε σε όλο τον κόσμο.

Σε όλο αυτό καθοριστικό ρόλο έχετε παίξει όλοι εσείς που από την πρώτη στιγμή αγκαλιάσατε την Biodiet γιατί είδατε μέσα σε αυτήν ανθρώπους με μεράκι, ιδέες, όραμα, θέληση για δουλειά και αγάπη στον συνάνθρωπο.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την αμέριστη υποστήριξη και εμπιστοσύνη σας και δίνουμε υπόσχεση να γινόμαστε καλύτεροι καθημερινά ώστε να σας παρέχουμε όλα όσα χρειάζεστε για να υιοθετήσετε ένα καλύτερο διατροφικό επίπεδο.


Biodiet σημαίνει Ευ ζην.