Αναμφίβολα το φθινόπωρο και ο χειμώνας είναι οι εποχές όπου οι ιώσεις και τα κρυολογήματα γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Όσο και αν προσπαθήσουμε να προστατευθούμε από το απλό κρυολόγημα ή από κάποια ίωση, η αλήθεια είναι ότι αυτός θα είναι ένας εξαιρετικά δύσκολος χειμώνας αφού μαζί με τα γνωστά συμπτώματα του βήχα, της καταρροής (συνάχι), του πονόλαιμου και του πυρετού, θα έχουμε μαζί μας και τον covid19.

Φυσικά υπάρχουν εξαιρετικά φάρμακα που βοηθούν στην αντιμετώπισή τους,  ωστόσο μπορούμε  να βοηθήσουμε μόνοι μας τους εαυτούς μας και να θωρακίσουμε καλύτερα τον οργανισμό μας για να ξεπεράσει τα συμπτώματα, μέσω της σωστής και ισορροπημένης διατροφής και των συμπληρωμάτων.

Οι βιταμίνες, τα ιχνοστοιχεία, τα αντιοξειδωτικά και τα μέταλλα, είναι κάποια από τα πολύτιμα συστατικά που χρειάζεστε για να θωρακίσετε το ανοσοποιητικό σας.

Η καλή διατροφή είναι απαραίτητη για ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα. Μια διατροφή θα πρέπει να περιλαμβάνει ένα σύνολο μικροθρεπτικών συστατικών τα οποία θα τα βρείτε ατόφια σε βιολογικές τροφές που δεν έχουν περάσει από χημικές επεξεργασίες.

Ωστόσο αν το καθημερινό διατροφολόγιο σας υπολείπεται σε τέτοια συστατικά θα μπορούσατε να τα πάρετε μέσω κάποιου σκευάσματος πολυβιταμινών και μετάλλων.

Στην Biodiet shop θα βρείτε πληθώρα επιλογών σε βιολογικά προϊόντα αλλά και βιολογικά συμπληρώματα διατροφής (vegan) που ενισχύουν το ανοσοποιητικό και θωρακίζουν με φυσικό τρόπο την σωματική και πνευματική σας υγεία.

Τα συμπληρώματα διατροφής είναι υψίστης ποιότητας όταν προέρχονται από ανεπεξέργαστες τροφές και δη βιολογικής καλλιέργειας. 


Αναζητήστε στο σάιτ μας τα συμπληρώματα της φύσης ανάλογα με τις καθημερινές σας ανάγκες.


Γιατί η ευεξία και η μακροζωία είναι για μας πάντα πρωταρχικός στόχος.