ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Caralluma Σκόνη 100γρ HealthTrade

Caralluma Σκόνη 100γρ HealthTrade
  • ΑΠΟΘΕΜΑ: ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Brand: Health Trade
  • ΚΩΔΙΚΟΣ: 01260
ΠΡΟΒΟΛΕΣ: 4028
5,30€
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. Τελ.Τιμή:5,30€

Το Caralluma είναι ένας άγριος κάκτος που ευδοκιμεί στην Ασία. Η σκόνη του ενδείκνυται για την μείωση του αισθήματος της πείνας. Πρόσφατες έρευνες επιβεβαιώνουν ότι οι δραστικές ουσίες του Caralluma εμποδίζουν την δράση των ενζύμων που ευθύνονται για την παραγωγή του λίπους στο σώμα.

Το Caralluma Fimbriata έχει χρησιμοποιηθεί για την δυνατότητα που έχει να καταστείλει την πείνα και την όρεξη και να ενισχύει την αντοχή. Η φυλές τις Ινδίας το χρησιμοποιούσαν για ημέρες όταν κυνηγούσαν για να αντέξουν χωρίς φαγητό. Το Caralluma είναι γνωστό ως “τρόφιμο λιμό” στην Ινδία. Το Caralluma Fimbriata είναι για τις φυλές της Ινδίας αυτό που το Hoodia είναι για τις φυλές τις Αφρικής. Οι αγροτικοί πληθυσμοί της Ινδίας χρησιμοποιούν αυτό το φυτό για αιώνες ωμό, ως λαχανικό με μπαχαρικά.

Το Caralluma είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής για το αδυνάτισμα που στοχεύει στην μείωση της όρεξης. Το κύριο συστατικό του είναι το Caralluma Fimbriata.

Διατροφικά Στοιχεία
ΣυστατικάCaralluma Fimbriata
Τρόποι Χρήσης
Προτεινόμενη Χρήση/ΔοσολογίαΛαμβάνετε 1 κουταλάκι του γλυκού καθημερινά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν τσάι και να προστεθεί σε χυμούς ή σε smoothies.