ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Horny Goat (Epimedium) σε σκόνη Bio 100gr GreenBay

Horny Goat (Epimedium) σε σκόνη Bio 100gr GreenBay
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ
Horny Goat (Epimedium) σε σκόνη Bio 100gr GreenBay
  • ΑΠΟΘΕΜΑ: ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ
  • Brand: GreenBay
  • ΚΩΔΙΚΟΣ: 01426
  • Barcode: 5214000630241
ΠΡΟΒΟΛΕΣ: 3418
7,70€
Χωρίς ΦΠΑ: 7,70€

Το Ηorny Goat συναντάται κυρίως στην Κίνα και γενικότερα τη νότια, ανατολική και κεντρική Ασία. Ως βότανο, ονομάζεται Epimedium Sagittatum. Για πολλούς αιώνες, Κινέζοι γιατροί έχουν χρησιμοποιήσει πολλά βότανα από την οικογένεια Epimedium για διάφορους θεραπευτικούς σκοπούς, αλλά η χρήση του στη Δύση στοχεύει κυρίως στη σεξουαλική ενίσχυση.

 

To epimedium έχει κύρια δραστική ουσία την ικαριίνη, γνωστή πως αυξάνει τα επίπεδα νιτρικού οξειδίου στο σώμα και επιτρέπει αυξημένη ροή αίματος προς τα γεννητικά όργανα. Το epimedium επίσης παράγει μία μικρή ποσότητα του αναστολέα PDE-5.  Αυτοί οι αναστολείς κρατούν υπό έλεγχο τα επίπεδα του μονοξειδίου του αζώτου, το οποίο με τη σειρά του ελέγχει τα επίπεδα διέγερσης στο σώμα. Το epimedium προκαλεί φυτοοιστρογόνα (ή διατροφικά οιστρογόνα) που επίσης υπάρχουν σε ορισμένα φρούτα και λαχανικά και είναι πολύ ωφέλιμα για τις γυναίκες.

 

Λόγω της αφροδισιακής του ιδιότητας χρησιμοποιείται σε θεραπείες για τη στειρότητα, την ανικανότητα και τις σπερματικές απορρίψεις.Επιπρόσθετα, έχει αποδειχθεί πως σε κάποιες περιπτώσεις, το horny goat, αυξάνει τα επίπεδα της επινεφρίνης, της σεροτονίνης και της ντοπαμίνης μαζί μειώνοντας ταυτόχρονα τα επίπεδα κορτιζόλης. Η μείωση των επιπέδων κορτιζόλης συνδέεται επίσης με αυξημένη πυκνότητα των μυών και μειωμένη φθορά των οστών και, ως εκ τούτου, με συνολική βελτίωση της υγείας.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Χαρακτηριστικά Προϊόντος
Συστατικά100% βιολογικό Horny Goatweed σε σκόνη (epimedium grandiflorum)
Προτεινόμενη Χρήση
Οδηγίες ΧρήσηςΜπορεί να χρειαστούν λίγες ημέρες για να αισθανθείτε την επίδραση του horny goat. Οι περισσότεροι άνθρωποι παρατήρησαν ήπια έως μέτρια αποτελέσματα που αρχίζουν μετά από 3 ή 4 ημέρες χρήσης. Μια τυπική δόση μπορεί να κυμαίνεται από 1 - 1.5g την ημέρα δηλαδή από 1/5 έως 1/3 κουτ. του γλυκού. Το horny goat μπορεί να συνδυαστεί με άλλα βότανα για ισχυρότερη επίδραση.