MENU
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Αγαπητοί μας πελάτες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το φυσικό μας κατάστημα θα παραμείνει ανοιχτό καθ'όλη την διάρκεια των μέτρων και το ηλεκτρονικό κατάστημα Biodiet λειτουργεί κανονικά. Λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας από τις εταιρείες ταχυμεταφορών, υπάρxουν καθυστερήσεις παραδόσεων και αλλαγές στις παρεχόμενες υπηρεσίες. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Σπόροι Chia Bio 250gr HealthTrade

Σπόροι Chia Bio 250gr HealthTrade
Σπόροι Chia Bio 250gr HealthTrade
  • ΑΠΟΘΕΜΑ: ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Brand: Health Trade
  • ΚΩΔΙΚΟΣ: 00867
ΠΡΟΒΟΛΕΣ: 5563
3,80€
Χωρίς ΦΠΑ: 3,80€
Ετικέτες: superfoods, bio, nongmo, keto

Οι μικροί σπόροι δίνουν εξαιρετική ενέργεια όλη την ημέρα.

Ιδιαίτερα ωφέλιμοι στην δυσκοιλιότητα και πολύ χρήσιμοι στις δίαιτες. βοηθώντας στην απώλεια βάρους, κάνοντας τον οργανισμό να νιώθει πλήρης για ώρες. Στο στομάχι μετατρέπονται σε ένα είδος ζελέ, εμποδίζοντας τα ένζυμα του στομάχου να διασπάσουν τους υδατάνθρακες ωφέλιμο σε όσους έχουν πρόβλημα σακχάρου στο αίμα. Μειώνουν τη χοληστερόλη, έχουν αντιφλεγμονώδες και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, βοηθούν στη λειτουργία του εγκεφάλου και είναι πολύ καλή πηγή Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6 λιπαρών οξέων.

Χρησιμοποιούνται για προβλήματα υψηλής πίεσης, σε καρδιακές ασθένειες, στον σακχαρώδη διαβήτη, την οστεοπόρωση και την κυτταρική αναγέννηση κατά τη διάρκεια της κύησης.

Τρόπος χρήσης: Μουλιάζουμε 1 κουτ. του γλυκού σπόρους για μισή ώρα στο νερό. Το ζελέ που προκύπτει το καταναλώνουμε πριν το μεσημεριανό φαγητό. Σε σοβαρές περιπτώσεις χρησιμοποιούμε 2 κουτ. του γλυκού 1 φορά την ημέρα. Μπορούμε να το αναμείξουμε με δημητριακά, smoothies, σάλτσες, σαλάτες. Μπορούν να αντικαταστήσουν το αυγό στην μαγειρική και να χρησιμοποιηθούν στην παρασκευή ζελέ.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Διατροφικά Στοιχεία
ΒιολογικόNAI
Προτεινόμενη Χρήση
Προτεινόμενη Χρήση/ΔοσολογίαΜουλιάζουμε 1 κουταλάκι του γλυκού σπόρους για μισή ώρα στο νερό. Το ζελέ που προκύπτει το καταναλώνουμε πριν το μεσημεριανό φαγητό. Επίσης μπορούμε να το αναμείξουμε με δημητριακά, smoothies, σάλτσες, σαλάτες. μπορούν να αντικαταστήσουν το αυγό στη μεγειρική και να χρησιμοποιηθούν στην παρασκευή ζελέ.