ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Εντομοαπωθητικό Άοσμο 500 ml BioInsektal

Εντομοαπωθητικό Άοσμο 500 ml BioInsektal
  • ΑΠΟΘΕΜΑ: ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Brand: Via Nova
  • ΚΩΔΙΚΟΣ: 01957
ΠΡΟΒΟΛΕΣ: 2462
24,50€
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. Τελ.Τιμή:24,50€

Άοσμο φυτικό προϊόν, απολύτως ακίνδυνο για τον άνθρωπο και τα ζώα, ειδικά τα κατοικίδια (ακόμη και στην περίπτωση επαφής με το στόμα) και χωρίς υψηλό βαθμό χλωρίωσης των υδρογονανθράκων.

Παράγεται από τα άνθη CHRYSANTHEMUM CINEPARIFOLIUM που περιέχουν τη δραστική ουσία πυρεθρίνη / pyrethrine (3.5% πυρεθρίνη, 8% φυτικά εκχυλίσματα, 88,5% φυσικό διάλυμα).

Είναι ένα έτοιμο για χρήση διάλυμα ψεκασμού και αποσυντίθεται πλήρως βιολογικά.

Δρα αποτελεσματικά κατά όλων των εντόμων όπως είναι: κουνούπια, σκνίπες, τσιμπούρια, μύγες, ψύλλοι, ψείρες, σκόρος, κατσαρίδες, κάνθαροι, μυρμήγκια, αράχνες, σφίγγες, σαράκι, σκόρος φελλού, μύγες μούστου. Δεν λαδώνει και δεν αφήνει λεκέδες σε ταπετσαρίες , τοίχους, υφάσματα, κλπ.

Είναι ιδανικό για ψεκασμό όλων των χώρων και επιφανειών όπως π.χ. κατοικιών, υπνοδωματίων, ξενοδοχείων, νοσοκομείων, εστιατόριων, τροχόσπιτων, κουζίνες και χώρους αποθήκευσης τροφίμων, ακόμη και για επάλειψη στα χέρια και πόδια για προστασία από κουνούπια γιατί είναι απόλυτα ακίνδυνο και αβλαβές...

Τρόπος χρήσης: Ανακινήστε καλά την φιάλη ψεκασμού και ψεκάστε, έτσι ώστε να καλυφθεί ελαφρά η επιφάνεια ψεκασμού. Για μεγαλύτερη δραστικότητα μην πλένετε την επιφάνεια που έχετε ψεκάσει. Απαγορεύεται η κατάποση. Διατηρήστε το μακριά από παιδιά.

Διακοπές: κοντά στη φύση, χωρίς απρόσκλητους επισκέπτες. Χαρίστε σε εσάς και σε όσους αγαπάτε ακίνδυνη, φυσική προστασία και απολαύστε διακοπές, χωρίς έντομα, χωρίς αλλεργίες και χωρίς κινδύνους.

Εντομοκτόνα & εντομοαπωθητικά με τις συνταγές της Φύσης

Η ιδιαίτερη τοξικότητα των χημικών εντομοκτόνων και εντομοαπωθητικών τα καθιστά επικίνδυνα για την υγεία των ανθρώπων και το περιβάλλον. Ο βομβαρδισμός αυτός μπορεί να αποφευχθεί με εναλλακτικούς τρόπους εξόντωσης ή απομάκρυνσης των εντόμων, που δεν βλάπτουν εμάς ή το περιβάλλον.

Η φύση και η ανθρώπινη εφευρετικότητα μας παρέχουν μια σειρά λύσεων για τα ενοχλητικά έντομα και έτσι δεν χρειάζεται να καταφύγουμε στη λύση των επικίνδυνων χημικών εντομοκτόνων και των αναθυμιάσεων. Τα φυσικά εντομοαπωθητικά (απωθούν τα έντομα) και τα εντομοκτόνα (σκοτώνουν τα έντομα) εξαφανίζουν τα έντομα, χρησιμοποιώντας αιθέρια έλαια, εκχυλίσματα φυτών, βότανα, ακίνδυνες φυτικές και φυσικές ουσίες, χωρίς προωθητικά αέρια. Τα όπλα που μας έδωσε η φύση επιστρατεύονται για να εξολοθρεύσουν τα έντομα χωρίς να προκαλούν αλλεργίες και άλλα προβλήματα υγείας, ενώ είναι κατάλληλα και για μικρά παιδιά.

Προέλευση Γερμανία