Επιστροφές & Αλλαγές

Επιστροφές προϊόντων

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του. Το προϊόν προς επιστροφή θα πρέπει να είναι στην αρχική του κατάσταση και χωρίς να έχει ανοιχτή η συσκευασία του προϊόντος. Μπορείτε είτε να δηλώσετε επιστροφή προϊόντος στο τηλεφωνικό μας κέντρο είτε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα επιστροφών (Α.Ε.Ε.Π).

Αντικατάσταση προϊόντος γίνεται σε ελαττωματικό - αλλοιωμένο προϊόν, είτε σε λανθασμένο κωδικό προϊόντος που ενδέχεται να σας αποστείλαμε. Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, προτείνουμε, εντός 24 ωρών από την ημερομηνία παραλαβής του, να μας ενημερώσετε για την επιθυμία αντικατάστασής του.

Εαν ένα προϊόν είναι μη διαθέσιμο κατά την διαδικασία αντικατάστασης τότε δίνεται είτε η αντικατάσταση με προϊόν ιδίας χρηματικής αξίας είτε η επιλογή επιστροφής χρημάτων σε λογαριασμό τραπέζης που θα δηλώσετε ή στο λογαριασμό Paypal από τον οποίο έγινε η πληρωμή ή στην πιστωτική κάρτα με την οποία κάνατε την πληρωμή εντός 30ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν που μας επιστρέψατε. Σε περίοδο εκπτώσεων η επιστροφή χρημάτων γίνεται στην τιμή που αγόρασε ο πελάτης το προϊόν.

Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση:
BIODIET IKE
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 33, 19005
Ν.ΜΑΚΡΗ, ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Τηλέφωνο: +30 210 3007020

Διαδικασία επιστροφής ενός προϊόντος

Από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος έχετε στη διάθεσή σας 14 ημέρες για να αποφασίσετε αν θα το επιστρέψετε. Σας επισημαίνουμε ότι όταν μας επιστρέφετε ένα προϊόν πρέπει να γνωρίζουμε τον αριθμό παραγγελίας, τον κωδικό του προϊόντος, καθώς και την επιθυμία σας για Αντικατάσταση, Αποζημίωση-Επιστροφή χρημάτων ή Πίστωση, ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε το αίτημά σας το συντομότερο δυνατόν και με ακρίβεια.

Από τη στιγμή που το εμπόρευμα φύγει από εσάς, η Biodiet θα το παραλάβει μέσα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες αν πρόκειται για επιστροφές από Ελλάδα με ταχυμεταφορικές που συνεργαζόμαστε και 4-10 εργάσιμες ημέρες αν πρόκειται για επιστροφές από το εξωτερικό. Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλες μεταφορικές εταιρείες, δεν εγγυώμαστε για τους χρόνους παραλαβής των προϊόντων που μας επιστρέφετε. Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε με e-mail για τη διεκπεραίωσή του.

Σημείωση: όλα τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην αρχική τους ποιοτικά κατάσταση!