ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

GEO Bavicchi

Brand: GEO Bavicchi ΚΩΔΙΚΟΣ: 02422
Βιολογικοί Σπόροι Άλφαλφα 30gr GEO BavicchiΒιολογικοί σπόροι alfa-alfa για φύτρα. Περιέχουν μεγαλύτερη ποσότητα θρεπτικών συστατικών, που απορροφώνται ευκολότερα από τον οργανισμό, συγκριτικά με αυτή των ώριμων φυτών. Βυθίζετε τους σπόρους σε νερό για 10 ώρες. Αφαιρείτε τους σπασμένους. Ξεπλένετε κα..
2,80€ Χωρίς ΦΠΑ:2,80€
Βιολογικοί Σπόροι Chia 15gr GEO Bavicchi
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ
Brand: GEO Bavicchi ΚΩΔΙΚΟΣ: 02313
Βιολογικοί σπόροι chia για φύτρα. Περιέχουν μεγαλύτερη ποσότητα θρεπτικών συστατικών, που απορροφώνται ευκολότερα από τον οργανισμό, συγκριτικά με αυτή των ώριμων φυτών. Βυθίζετε τους σπόρους σε νερό για 5-10 λεπτά. Απλώνετε στα δισκάκια βλάστησης μαζί με το ζελέ που έχει δημιουργηθεί. Ενυδατώνετε τ..
2,80€ Χωρίς ΦΠΑ:2,80€
Brand: GEO Bavicchi ΚΩΔΙΚΟΣ: 02316
Βιολογικοί σπόροι κριθαριού για φύτρα. Οι σπόροι κριθαριού παράγουν το κριθαρόχορτο, γνωστό για τις εξαιρετικές θρεπτικές του ιδιότητες που έχουν μελετηθεί για δεκαετίες. Όταν κοπεί και πιεστεί με τον κατάλληλο  εξοπλισμό, το κριθαρόχορτο παράγει ένα βαθύ πράσινο χυμό με έντονη γεύση. Χρήση: Γι..
2,80€ Χωρίς ΦΠΑ:2,80€
Brand: GEO Bavicchi ΚΩΔΙΚΟΣ: 02315
Βιολογικοί σπόροι σιταριού για φύτρα. Περιέχουν μεγαλύτερη ποσότητα θρεπτικών συστατικών, που απορροφώνται ευκολότερα από τον οργανισμό, συγκριτικά με αυτή των ώριμων φυτών. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν με 2 τρόπους: Mε βλάστηση 2-3 ημέρες σαν φύτρο σιταριού ή 14 ημέρες όπου μπορεί να αποδώσει το δημοφ..
2,80€ Χωρίς ΦΠΑ:2,80€
Brand: GEO Bavicchi ΚΩΔΙΚΟΣ: 02312
Βιολογικοί σπόροι τριγωνέλλας για φύτρα. Περιέχουν μεγαλύτερη ποσότητα θρεπτικών συστατικών, που απορροφώνται ευκολότερα από τον οργανισμό, συγκριτικά με αυτή των ώριμων φυτών. Βυθίζετε τους σπόρους σε νερό για 10 ώρες. Αφαιρείτε τους σπασμένους. Ξεπλένετε καλά & απλώνετε ομοιόμορφα στα δισκάκια..
2,80€ Χωρίς ΦΠΑ:2,80€
Βιολογικοί Σπόροι Φαγόπυρου 90gr GEO Bavicchi
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ
Brand: GEO Bavicchi ΚΩΔΙΚΟΣ: 02314
Βιολογικοί σπόροι φαγόπυρου για φύτρα. Περιέχουν μεγαλύτερη ποσότητα θρεπτικών συστατικών, που απορροφώνται ευκολότερα από τον οργανισμό, συγκριτικά με αυτή των ώριμων φυτών. Βυθίζετε τους σπόρους σε νερό για 10 ώρες. Αφαιρείτε τους σπασμένους. Ξεπλένετε καλά & απλώνετε ομοιόμορφα στα δισκάκια β..
2,80€ Χωρίς ΦΠΑ:2,80€
Φυτροσυσκευή (3 πιάτα) GEO Bavicchi
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ
Brand: GEO Bavicchi ΚΩΔΙΚΟΣ: 02293
Το κλασσικό μοντέλο για τους λάτρεις της βλάστησης.Χάρη στα bioSnacky φυτοδοχεία, η καλλιέργεια των φύτρων και των βοτάνων στο σπίτι είναι διασκεδαστική και εύκολη.Οι σπόροι αναπτύσσονται γρήγορα σε φρέσκους βλαστούς οι οποίοι παρέχουν τροφή και ζωτικότητα με μία τέλεια γεύση.Βασικά χαρακτηριστ..
29,69€ Χωρίς ΦΠΑ:29,69€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)