ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Healthy Balance

Brand: Healthy Balance ΚΩΔΙΚΟΣ: 01955
Η ανεπάρκεια βιταμίνης D επηρεάζει σχεδόν το 50% του πληθυσμού παγκοσμίως. Υπολογίζεται ότι 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι παγκοσμίως, σε όλες τις εθνικότητες και ηλικιακές ομάδες, έχουν ανεπάρκεια βιταμίνης D (VDD). (1)Αυτή η πανδημία της έλλειψης βιταμίνης  D μπορεί να αποδοθεί κυρίως στον τρ..
19,90€ Χωρίς ΦΠΑ:19,90€
Brand: Healthy Balance ΚΩΔΙΚΟΣ: 01954
Υποστήριξη λιπιδίων διπλής δράσης Καθώς ο οργανισμός ωριμάζει, δυσκολεύετε να διατηρήσει την καλή ισορροπία ανάμεσα στην "καλή" και την "κακή" χοληστερόλη, γνωστή και ως HDL και LDL. Ωστόσο η ισορροπία αυτή είναι πολύ βασικός παράγοντας για την γενικότερη υγεία και γι αυτό πρέπει να παρακολουθο..
32,29€ Χωρίς ΦΠΑ:32,29€
Συμπλήρωμα Βιταμινών Β-Complex Supreme  HealthyBalance 120 caps
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ
Brand: Healthy Balance ΚΩΔΙΚΟΣ: 00881
B COMPLEX SUPREME  Περιέχει ενζυματικά δραστικές Β-βιταμίνες Συμπλήρωμα διατροφής Μη γενετικά τροποποιημένο Η καθημερινή αναπλήρωση των Β-βιταμινών είναι απαραίτητη. Οι Β-βιταμίνες είναι υδατοδιαλυτές και χάνονται εύκολα από το σώμα. Επιπλέον, το στρες, ορισμένα φάρμακα και ..
35,90€ Χωρίς ΦΠΑ:35,90€
Συμπλήρωμα για γρήγορα αποτελέσματα στη δίαιτα - Diet  Way Healthy Balance 90caps
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ
Brand: Healthy Balance ΚΩΔΙΚΟΣ: 00883
DIET WAY To Diet Way μια διατροφική φόρμουλα που είναι σχεδιασμένη να κινητοποιεί τη καύση του λίπους και να βοηθά στη μείωση της κατακράτησης υγρών. Τα ενεργά συστατικά της φόρμουλας συμβάλλουν στην μείωση λίπους(garcinia cambogia, coleus forskohii, green tea), ρυθμίζει τη βουλιμία για γλυκά κ..
44,49€ Χωρίς ΦΠΑ:44,49€
Συμπλήρωμα για εύκολο ύπνο - Good Night Healthy Balance 60caps
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ
Brand: Healthy Balance ΚΩΔΙΚΟΣ: 00884
GOODNIGHT  Μια καλή νύχτα του ύπνου μας βοηθά να ξυπνήσουμε νιώθοντας αναζωογονημένοι και έτοιμοι να συνεχίσουμε με την ημέρα μας.Η μελατονίνη είναι μια βασική ορμόνη που παράγεται στον επίφυση που βοηθά στη ρύθμιση του φυσικού βιορυθμού του σώματος ή στον κύκλο ύπνου / αφύπνισης. Η L..
23,80€ Χωρίς ΦΠΑ:23,80€
Συμπλήρωμα για καύση λίπους - Fat Free Formula Healthy Balance 90caps
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ
Brand: Healthy Balance ΚΩΔΙΚΟΣ: 00885
FAT FREE FORMULA  To fat free formula είναι ένας συνεργιακός αποτελεσματικός συνδυασμός από τέσσερα φυσικά συστατικά: την χολίνη, την ινοσιτόλη, την L-μεθειονίνη και την ταυρίνη. Είναι ένα λιποτροπικό συμπλήρωμα που ενεργοποιεί τα ένζυμα που εμπλέκονται στον μεταβολισμό και ειδικότερα στον..
30,50€ Χωρίς ΦΠΑ:30,50€
Συμπλήρωμα Μαγνησίου - Magnesium Complete Healthy Balance 120caps
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ
Brand: Healthy Balance ΚΩΔΙΚΟΣ: 00886
MAGNESIUM COMPLETE  To μαγνήσιο είναι συμπαράγοντας σε πολλά ενζυμικά συστήματα ειδικά σε αυτά που έχουν σχέση με παραγωγή ενέργειας και σύνθεσης των πρωτεϊνών. Είναι απαραίτητο για την ομαλή λειτουργία των επινεφριδίων και για την ομαλοποίηση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με το στρες, ε..
26,00€ Χωρίς ΦΠΑ:26,00€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)