ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Iris

Brand: Iris ΚΩΔΙΚΟΣ: 01826
Βιολογικό κοφτό μακαρονάκι από σιμιγδάλι σκληρού σίτου. Τα ζυμαρικά σκληρού σίτου της Iris δημιουργούνται από προσεχτικά επιλεγμένους κόκκους, για να εξασφαλιστεί ένα προϊόν με υψηλή διατροφική αξία και εξαιρετική γεύση. Όλη η διαδικασία παραγωγής που ακολουθείται είναι βασισμένη στην παραδοσιακή τε..
1,30€ Χωρίς ΦΠΑ:1,30€
Brand: Iris ΚΩΔΙΚΟΣ: 01825
Βιολογικές πέννες από σιμιγδάλι σκληρού σίτου. Τα ζυμαρικά σκληρού σίτου της Iris δημιουργούνται από προσεχτικά επιλεγμένους κόκκους, για να εξασφαλιστεί ένα προϊόν με υψηλή διατροφική αξία και εξαιρετική γεύση. Όλη η διαδικασία παραγωγής που ακολουθείται είναι βασισμένη στην παραδοσιακή τεχνική. Η ..
1,85€ Χωρίς ΦΠΑ:1,85€
Brand: Iris ΚΩΔΙΚΟΣ: 01828
Βιολογικές πέννες ολικής άλεσης από σιμιγδάλι σκληρού σίτου. Τα ζυμαρικά σκληρού σίτου της Iris δημιουργούνται από προσεχτικά επιλεγμένους κόκκους, για να εξασφαλιστεί ένα προϊόν με υψηλή διατροφική αξία και εξαιρετική γεύση. Η διαδικασία παραγωγής είναι βασισμένη στην παραδοσιακή τεχνική. Η ξήρανση..
1,95€ Χωρίς ΦΠΑ:1,95€
Brand: Iris ΚΩΔΙΚΟΣ: 03321
Πεπονάκι από σιμιγδάλι σκληρού σιταριού βιολογικό 250γρ Iris.Βιολογικό Πεπονάκι από σιμιγδάλι σκληρού σίτου. Τα ζυμαρικά σκληρού σίτου της Iris δημιουργούνται από προσεχτικά επιλεγμένους κόκκους, για να εξασφαλιστεί ένα προϊόν με υψηλή διατροφική αξία και εξαιρετική γεύση. Όλη η διαδικασία παραγωγής..
1,30€ Χωρίς ΦΠΑ:1,30€
Brand: Iris ΚΩΔΙΚΟΣ: 01824
Βιολογικό Σπαγγέτι από σιμιγδάλι σκληρού σίτου. Τα ζυμαρικά σκληρού σίτου της Iris δημιουργούνται από προσεχτικά επιλεγμένους κόκκους, για να εξασφαλιστεί ένα προϊόν με υψηλή διατροφική αξία και εξαιρετική γεύση. Όλη η διαδικασία παραγωγής που ακολουθείται είναι βασισμένη στην παραδοσιακή τεχνική. Η..
1,85€ Χωρίς ΦΠΑ:1,85€
Brand: Iris ΚΩΔΙΚΟΣ: 01827
Βιολογικό σπαγγέτι ολικής άλεσης από σιμιγδάλι σκληρού σίτου. Τα ζυμαρικά σκληρού σίτου της Iris δημιουργούνται από προσεχτικά επιλεγμένους κόκκους, για να εξασφαλιστεί ένα προϊόν με υψηλή διατροφική αξία και εξαιρετική γεύση. Η διαδικασία παραγωγής είναι βασισμένη στην παραδοσιακή τεχνική. Η ξήρανσ..
1,95€ Χωρίς ΦΠΑ:1,95€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)