Πληροφορίες Αποστολών

 • ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 1. Για Ελλάδα τα προϊόντα αποστέλλονται με ACS Courier με χρόνο παράδοσης 1-3 εργάσιμες ημέρες σε αστικά κέντρα, 3-5 εργάσιμες ημέρες σε δυσπρόσιτες περιοχές. Οι χρόνοι παράδοσης μπορεί να διαφέρουν σε περιόδους προσφορών (πχ. Black Friday) και μέρες με μεγάλο φόρτο εργασίας (πχ. Χριστουγέννων).
 2. Η χρέωση είναι ανάλογα με το βάρος και μπορείτε να τη δείτε πατώντας στην Εκτίμηση Κόστους Αποστολής & Σχετικών Φόρων, εφόσον έχετε προσθέσει τα προϊόντα σας στο καλάθι.
 3. Ενδεικτικά για την Αττική τα πρώτα 4kg στοιχίζουν 1,86 και ~60 λεπτά κάθε επόμενο κιλό. Για την υπόλοιπη ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα, τα πρώτα 4kg στοιχίζουν 2.30 και 60 λεπτά κάθε επόμενο κιλό.
 4. Οι διανομείς παραδίδουν μεταξύ 9:00 και 17:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή. Για να διασφαλιστεί συγκεκριμένη ώρα ή μέρα παράδοσης, πρέπει να επιλεγεί πρόσθετη υπηρεσία και στοιχίζει επιπλέον 2.50. Ομοίως επιπλέον χρέωση έχει και αν επιθυμείτε παράδοση Σάββατο. Τέτοιου είδους αποστολές έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
 5. Αν ο κούριερ δεν σας βρει στο χώρο που έχετε υποδείξει θα επιχειρήσει παράδοση και δεύτερη φορά ενώ θα σας έρθει ειδοποίηση στο κινητό τηλέφωνο που έχετε γράψει στην παραγγελία σας. Μετά και από 2η ανεπιτυχή προσπάθεια παράδοσης, το δέμα θα παραμείνει στο πρακτορείο για 15 ημέρες ώστε να το παραλάβετε από εκεί. 
 6. Αν το δέμα επιστραφεί δικής σας υπαιτιότητας, δεν θα έχετε ξανά το δικαίωμα να παραγγείλετε με αντικαταβολή παρά μόνο με προπληρωμή. Αν επιλέξετε την αντικαταβολή το σύστημα θα μεταφέρει αυτόματα την παραγγελία σας σε κατάσταση ακύρωση για επανυποβολή.
 7. Για Κύπρο αποστέλλονται με ELTA Courier με χρόνο παράδοσης 2-5 εργάσιμες ημέρες και με ACS με χρόνο παράδοσης 10-15 εργάσιμες ημέρες.
 8. Για Εξωτερικό αποστέλλονται με ELTA Courier και οι χρόνοι και τιμές διαφέρουν ανάλογα την χώρα και το βάρος της συσκευασίας.
 9. Τυχόν λανθασμένη καταχώρηση της διεύθυνσης αποστολής εκ μέρους του πελάτη και, συνέπεια αυτού, λανθασμένος υπολογισμός εξόδων αποστολής δεν βαρύνει την Biodiet, αλλά τον πελάτη.


 • ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

  H Biodiet σας προσφέρει δωρεάν το μεταφορικό κόστος εντός Ελλάδος, εφόσον πληρούνται οι ακόλουθες προϋποθέσεις:

  1. Αξία παραγγελίας μεγαλύτερη των 50 ευρώ με βάρος έως 4 κιλά


  • ΜΗ ΣΩΣΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

  1. Αν παρατηρήσετε φθορά σε κλειστό δέμα ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ.
  2. Αν σε εξωτερικά άρτια συσκευασία υπάρχει φθορά προϊόντων, ή υπάρχει έλλειψη κάποιου προϊόντος, επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο δυνατό στο τηλεφωνικό μας κέντρο 2103007020 έχοντας μπροστά σας το δελτίο παραγγελίας που σας αποστείλαμε ή συμπληρώστε την φόρμα επιστροφής.
  3. Επιστροφές δεχόμαστε με την προϋπόθεση ότι το προϊόν είναι αμεταχείριστο και στην αρχική του συσκευασία. Επιστροφές σε τρόφιμα που δύναται να αλλοιωθούν κατά τη μεταφορά, δε γίνονται δεκτές.