ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας οι παραγγελίες ενδέχεται να παρουσιάσουν μικρές καθυστερήσεις στην παράδοση τους. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Πρόπολη SoriaNatural 50ml

Πρόπολη SoriaNatural 50ml
Ετικέτες: bio, sugarfree
Πρόπολη SoriaNatural 50ml
  • ΑΠΟΘΕΜΑ: ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Brand: SoriaNatural
  • ΚΩΔΙΚΟΣ: 00770
  • Barcode: 8422947044541
ΠΡΟΒΟΛΕΣ: 2186
13,00€
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. Τελ.Τιμή:13,00€

ΠΡΟΠΟΛΗ ΣΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ…ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Περιγραφή: Η πρόπολη είναι ρητινώδης ουσία που συλλέγουν οι μέλισσες από διάφορα φυτά και από φλοιούς ορισμένων δένδρων. Με τη μάσηση και την προσθήκη σιέλου, κεριού ή γύρης στην πρόπολη, οι μέλισσες σχηματίζουν άλλες ουσίες που τις χρησιμοποιούν για να προστατεύονται από τις διάφορες ασθένειες αλλά και από τις κλιματολογικές αλλαγές (π.χ. άνεμο, κρύο). Έτσι μειώνουν το άνοιγμα της εισόδου της κυψέλης τους, ώστε να διατηρείται σταθερή η θερμοκρασία και να εμποδίζεται η είσοδος σε άλλα έντομα. Σʼ αυτό άλλωστε οφείλεται και το όνομά της «προ της πόλης» που έχει επικρατήσει διεθνώς ως «propolis». 
Σύσταση: η πρόπολη αποτελείται από ρητίνη (50-55%), κηρό που είναι μείγμα πράσινου κηρού φυτικής προέλευσης και κεριού μελισσών (30%), περισσότερο από 40 φλαβονοειδή, αιθέρια έλαια, γύρη, ένζυμα, αμινοξέα, οργανικά οξέα, σάκχαρα αλλά και από ιχνοστοιχεία, όπως σίδηρο, ψευδάργυρο, χαλκό και σημαντική ποσότητα βιταμινών Β, Ε, C, H και P καθώς και προβιταμίνη Α.
Ιδιότητες: αντιβακτηριακές, αντιμικροβιακές, αντιμυκητιασικές, αντισηπτικές.
Τα περισσότερα ιατρικά άρθρα αναφέρουν την πρόπολη ως ένα φυσικό ισχυρό αντιβιοτικό. Αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι με την κατανάλωσή της δεν υπάρχει ανάγκη από άλλα αντιμικροβιακά φάρμακα, αλλά ότι ίσως δε θα γίνει συχνή χρήση τους.

Διατροφικά Στοιχεία
Συστατικάγλυκερίνη, νερό, συμπυκνωμένο εκχύλισμα πρόπολης, 570 mg, 390 mg κυκλοδεξτρίνης, σταθεροποιητές: μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, μετά νατρίου καρβοξυμεθυλοκυτταρίνη.
Τρόποι Χρήσης
Οδηγίες ΧρήσηςΕνήλικες :1ml 3 φορές την ημέρα παιδιά: ρωτήστε τον γιατρό σας. Ανακινήστε καλά πριν την χρήση. Μην υπερβαίνεται την ημερήσια δόση. Φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος Φυλάσσεται μακριά από παιδιά.