ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Ριγανέλαιο 50ml Biosamos

Ριγανέλαιο 50ml Biosamos
  • ΑΠΟΘΕΜΑ: ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Brand: Biosamos
  • ΚΩΔΙΚΟΣ: 01675
  • Barcode: 5200129900075
ΠΡΟΒΟΛΕΣ: 2139
8,00€
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. Τελ.Τιμή:8,00€

Έλαιο βάσης είναι ένα φυτικό έλαιο που προέρχεται από τα λιπαρά συστατικά των φυτών, συνήθως από τους σπόρους, τους πυρήνες ή τους καρπούς. Τα έλαια βάσης χρησιμοποιούνται για να αραιώσουν τα αιθέρια έλαια πριν από την εφαρμογή τους στο δέρμα, καθώς αδιάλυτα μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμούς και αλλεργικές αντιδράσεις. Κάθε έλαιο βάσης προσφέρει έναν διαφορετικό συνδυασμό θεραπευτικών ιδιοτήτων και χαρακτηριστικών.
 

Το Ριγανέλαιο Biosamos είναι πιστοποιημένο βιολογικό ελληνικό προϊόν και προέρχεται από την προσθήκη αιθέριου ελαίου ρίγανης σε βιολογικό ελαιόλαδο. Με ισχυρές αντιβιοτικές, αντιμυκητιασικές και αντι-ιικές ιδιότητες, αποτελεί ένα φυσικό αντισηπτικό που βοηθά στη θεραπεία μια μεγάλης σειράς ασθενειών όπως είναι η ακμή, οι αλλεργίες, το άσθμα, η δυσκοιλιότητα, η αρθρίτιδα, οι πεπτικές διαταραχές, η βρογχίτιδα, η κόπωση, η πιτυρίδα, πονοκέφαλος. Είναι ικανό να αντιμετωπίσει ένα ευρύ φάσμα από μικρόβια, μύκητες και βακτήρια.
 

Χρήση: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή σαν βάση σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια για μασάζ. Απλώστε κάνοντας επάλειψη με απαλές κινήσεις σε καθαρό πρόσωπο, σώμα ή μαλλιά.