Ριγκατόνι με κινόα 500γρ la BIO IDEA

Ριγκατόνι με κινόα 500γρ la BIO IDEA

Παραδοσιακή συνταγή Σικελίας, που παράγεται με 100 χρόνια εμπειρία και πάθος της οικογένειας Barbagallo. Αυτό το ζυμαρικό παράγεται από σικελικό σκληρό σίτο ποιότητας και μεταποιείται εντός 24 ωρών από τον πυρήνα σιταριού σε ζυμαρικά. Η άλεση της παραγωγής σιταριού και ζυμαρικών λαμβάνει χώρα στην ίδια γραμμή,με μια μοναδική διαδικασία. Ενώ το 1900 τα σπαγγέτι ήταν παραδοσιακά αποξηραμένα σε ξύλινα ράφια στο κέντρο της πόλης, σήμερα η διαδικασία ξήρανσης γίνεται στο εργοστάσιο ζυμαρικών. Η ξήρανση πραγματοποιείται με τον παραδοσιακό τρόπο σε χαμηλή θερμοκρασία μεταξύ 50 και 65 μοίρες. Αυτό για να διατηρηθεί το άρωμα και τα θρεπτικά συστατικά.
Τώρα αυτό είναι το παραδοσιακό ζυμαρικό 'con amore e passione' με αγάπη και πάθος από τη La Bio Idea.

Χαρακτηριστικά Προϊόντος
Βιολογικό ΝΑΙ
Συστατικά Σιμιγδάλι σκληρού σίτου* Αλευρι κινοα* 7%
Διατροφική Αξία ανά 100gr: Ενέργεια: 1516kj/358kcal - Πρωτεϊνες: 10,8γρ - Φ.Ίνες: 2,8γρ. - Υδατάνθρακες: 73,8γρ. εκ των οποίων σάκχαρα: 3,9γρ - Λίπη: 1,5γρ. εκ των οποίων κορεσμένα: 0,3γρ- Αλάτι: 0,08γρ

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha
  • Κωδικός Προϊόντος: 01838
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή
  • 3,30€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 3,30€

Ετικέτες: Ριγκατόνι με κινόα 500γρ la BIO IDEA, 01838, Ζυμαρικά,

Το Blog μας
Ζάχαρη το αμφιλεγόμενο γλυκαντικό

Ζάχαρη το αμφιλεγόμενο γλυκαντικό

Μαίρη 16/09/2019 0
Ζάχαρη παρεξηγημένο γλυκαντικό ή όχι? Ποιος δεν έχει γευτεί την γλυκιά και εθιστική γεύση της ζάχαρης?Μία γεύση που σου χαρίζει αμέσως ευτυχία, θαρρε...
Διαβάστε περισ.
Κοιλιοκάκη: Mία συχνή νόσος

Κοιλιοκάκη: Mία συχνή νόσος

Μαίρη 10/09/2019 0
Κοιλιοκάκη: Τί είναι και πώς αντιμετωπίζεται; Ένα από τα σύγχρονα προβλήματα της εποχής μας είναι η κοιλιοκάκη και «βασανίζει» το 0,3-1% του Δυτικού ...
Διαβάστε περισ.
Καλωσήρθατε στο blog μας

Καλωσήρθατε στο blog μας

Biodiet 04/09/2019 0
Καλωσήρθατε στο blog της Biodiet.Σε αυτό θα ασχολούμαστε με θέματα υγιεινής διατροφής, δίαιτας, τις νέες τάσεις αυτών καθώς και για τα νέα προϊόντα μα...
Διαβάστε περισ.