MENU
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Sukrin Αλεύρι Αμυγδάλου 400gr Funksjonell Mat

Sukrin Αλεύρι Αμυγδάλου 400gr Funksjonell Mat
  • ΑΠΟΘΕΜΑ: ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Brand: Funksjonell Mat
  • ΚΩΔΙΚΟΣ: 01348
ΠΡΟΒΟΛΕΣ: 4683
13,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 13,00€

Sukrin Αλεύρι Αμυγδάλου Fat Reduced 400gr Funksjonell Mat

Το Sukrin Almond Flour της Sukrin είναι αλεύρι αμυγδάλου, φτιαγμένο από ακατέργαστα ολόκληρα αμύγδαλα με ψυχρή άλεση.

• Eίναι χαμηλό σε υδατάνθρακες
• Eίναι χωρίς γλουτένη

Η μείωση των λιπαρών κατά 80%, που επιτυγχάνεται μέσα από τη διαδικασία ψυχρής συμπίεσης του αμυγδάλου, μας δίνει ένα προϊόν πιο κατάλληλο για χρήση ως αλεύρι. Επίσης μειώνει τις θερμίδες κατά 53% σε σχέση με το κοινό αλεύρι αμυγδάλου, βελτιώνοντας το χρόνο ζωής του.
Μια καλή εναλλακτική λύση στο αλεύρι σίτου: Το αλεύρι αμυγδάλου μπορεί να είναι μια καλή εναλλακτική λύση για όποιον, για τον ένα ή για τον άλλο λόγο, είτε δεν μπορεί να φάει αλεύρι σίτου ή απλά προτιμά να μην καταναλώνει. Το αλεύρι αμυγδάλου ενδείκνυται για πολλές χρήσεις, όπως το ψήσιμο και το μαγείρεμα, ενώ μπορεί να το απολαύσει οποιοσδήποτε προτιμάει την υγιεινή διατροφή.

Δεν προκαλεί αυξομειώσεις στα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, καθιστώντας το κατάλληλο για διαβητικούς. Λόγω του χαμηλού γλυκαιμικού του δείκτη παρέχει πιο σταθερή ενέργεια και ισορροπημένη διάθεση, καθιστώντας ευκολότερη τη διατήρηση ενός υγιούς βάρους.

Χρησιμοποιώντας το αλεύρι αμυγδάλου, είναι εύκολο να κάνετε νόστιμα και θρεπτικά προϊόντα φούρνου με λιγότερες θερμίδες και υδατάνθρακες.


Διατροφικά Στοιχεία
ΣυστατικάΑλεύρι μειωμένων λιπαρών από ψυχρή έκθλιψη Ισπανικού αμύγδαλου. Χωρίς γλουτένη.
Προτεινόμενη Χρήση
Οδηγίες ΧρήσηςΜπορείτε να αντικαταστήσετε μέρος του αλεύρου σίτου με αλεύρι αμυγδάλου. Απλά πρέπει να έχετε κατά νου ότι το αλεύρι αμυγδάλου συμπεριφέρεται λίγο διαφορετικά σε σύγκριση με το κανονικό αλεύρι, καθώς είναι χωρίς γλουτένη. Η γλουτένη καθιστά δυνατή την αύξηση της ζύμης, καθώς σχηματίζει ένα δίκτυο μικρών τοίχων που συγκρατούν αέριο παγιδευμένο στη ζύμη. Η γλουτένη λειτουργεί επίσης ως συνδετικό υλικό στη ζύμη και διευκολύνει το πλάσιμο.Όταν ψήνετε με μαγιά, μπορείτε να αντικαταστήσετε το 10-20% του αλεύρου σιταριού με αλεύρι αμυγδάλου. Θα πρέπει επίσης να αυξήσετε την ποσότητα του υγρού κατά περίπου 5 – 10%. Όταν ψήνετε χωρίς μαγιά, μπορείτε να αντικαταστήσετε μέχρι και το 100% του αλεύρου. Καθώς το αλεύρι αμυγδάλου έχει τόσο υψηλή περιεκτικότητα σε ίνες, θα απορροφήσει περισσότερο υγρό – έως και διπλάσιο από τα άλλα είδη αλεύρων. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να μειώσετε την ποσότητα αμυγδάλου στο 50 – 60% της αρχικής ποσότητας αλεύρου ή να αυξήσετε την ποσότητα του υγρού στη συνταγή.Χρησιμοποιείστε το 1/3 της ποσότητας αν η συνταγή σας έχει αλεύρι αμυγδάλου με πλήρη λιπαρά.Να γνωρίζετε ότι όταν ψήνετε με αλεύρι αμυγδάλου 100%, η ζύμη ομογενοποιείται πιο δύσκολα από την παραδοσιακή ζύμη. Μια συμβουλή είναι να προσθέσετε ένα συνδετικό υλικό, όπως η ξανθάνη.
Διατροφική Αξία ανά 100g
Ενέργεια 366kcal
Λιπαρά10g
εκ των οποίων κορεσμένα1g
Υδατάνθρακες11g
εκ των οποίων σάκχαρα8g
Φυτικές Ίνες13g
Πρωτεΐνη51g
Αλάτι0g