MENU
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Αγαπητοί μας πελάτες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το φυσικό μας κατάστημα θα παραμείνει ανοιχτό καθ'όλη την διάρκεια των μέτρων και το ηλεκτρονικό κατάστημα Biodiet λειτουργεί κανονικά. Λόγω μεγάλου όγκου παραγγελιών και φόρτου εργασίας στις εταιρείες μεταφορών ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις ή αλλαγές στις παρεχόμενες υπηρεσίες τους. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Κριτσίνι Κανέλα με γλάσο Βανίλιας Χ/Ζ 250γρ Biodiet

Κριτσίνι Κανέλα με γλάσο Βανίλιας Χ/Ζ 250γρ Biodiet
HOT
Κριτσίνι Κανέλα με γλάσο Βανίλιας Χ/Ζ 250γρ Biodiet
  • ΑΠΟΘΕΜΑ: ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Brand: Biodiet
  • ΚΩΔΙΚΟΣ: 02629
ΠΡΟΒΟΛΕΣ: 3247
4,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,90€

Χειροποίητο Κριτσίνι με Άρωμα Κανέλα από Πίτουρο Βρώμης Χωρίς Ζάχαρη Biodiet


Ένα μοναδικό προιόν που θα σας θυμίσει τις στιγμές που φουρνίζατε παιδιά κουλουράκια κανέλας.

Το γλάσο βανίλιας αγκαλιάζει μοναδικά την κανέλα και ο συνδυασμός συναρπάζει και τον πιο δύσκολο.

Με χαμηλά λιπαρά και χαμηλούς υδατάνθρακες, κατάλληλο για πολλές διατροφές.


Για Ντουκάν 1 σε μέρες με λαχανικά (ΠΒ) και Ντουκάν 2 Τετάρτη έως Παρασκευή.

Β φάση 185 γραμμάρια καλύπτουν το πίτουρο ημέρας και ένα ανεκτό το αλεύρι καρύδας.

Γ φάση 250 γραμμάρια καλύπτουν το πίτουρο ημέρας και ένα ανεκτό το αλεύρι καρύδας.


ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Χαρακτηριστικά Προϊόντος
ΣυστατικάΠίτουρο Βρώμης(14γρ στα 100γρ), Αλεύρι Καρύδας(24γρ στα 100γρ), Ασπράδι Αυγού, Σόδα, Baking Powder, Μπαχαρικά, Φυσικά Αρώματα, Αλάτι Ιμαλαΐων, πρωτεΐνη σόγιας(8γρ στα 100γρ), γάλα 0%(12ml στα 100gr), Επικάλυψη: κρυσταλλική στέβια (γλυκοζίτες στεβιόλης+ερυθριτόλη),.Παρασκευάζεται σε χώρο που χρησιμοποιούνται ξηροί καρποί, σουσάμι, σόγια και γαλακτοκομικά προϊόντα.
Διατροφική Αξία ανά 100gr:Eνέργεια 457,1 kcal Λιπαρά 5,9 gr εκ των οποίων κορεσμένα 3,2 gr Υδατάνθρακες 64,15 gr εκ των οποίων σάκχαρα 2 gr εκ των οποίων πολυόλες 62,15 gr Πρωτεΐνη 19 gr Εδώδιμες Ίνες 9,78 gr Αλάτι 0.5 gr
Προτεινόμενη Χρήση
Προτεινόμενη ΔοσολογίαΓια τη δίαιτα Ντουκάν ενδεικτικά, κάθε 180-200 (ή 10 κριτσίνια) αντιστοιχούν σε ένα ανεκτό και στην ημερήσια ποσότητα πίτουρου βρώμης (~26γρ) που πρέπει να καταναλώνεται σε Β' φάση ή Ντουκάν 2 από Τετάρτη ως Κυριακή, ενώ για τη Γ' φάση 250γρ ή 13 κριτσίνια (~33γρ πίτουρο βρώμης)