ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Ψωμί σε φέτες με φυτρωμένο σιτάρι 500γρ Sottolestelle

Ψωμί σε φέτες με φυτρωμένο σιτάρι 500γρ Sottolestelle
Ψωμί σε φέτες με φυτρωμένο σιτάρι 500γρ Sottolestelle
  • ΑΠΟΘΕΜΑ: ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Brand: Sottolestelle
  • ΚΩΔΙΚΟΣ: 03187
ΠΡΟΒΟΛΕΣ: 349
4,20€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,20€

Ψωμί σε φέτες με φυτρωμένο σιτάρι 500gr Sottolestelle.

Το 1ο ψωμί σε φέτες με φύτρο σιταριού!
Μια αποκλειστική διαδικασία βλάστησης και η προσεκτική επιλογή πρώτων υλών δημιούργησαν ένα μοναδικό βιολογικό ψωμί με φύτρα σιταριού. Πηγή πρωτεΐνης & πλούσιο σε φυτικές ίνες. Ιδανικό για τοστ, για να συνοδεύσει το γεύμα σας ή να αλείψετε το αγαπημένο σας επάλειμμα. 

 

Τα ψωμιά της Sottolestelle ξεχωρίζουν, διότι:

  • Προέρχονται από 100% βιολογικά συστατικά
  • Παρασκευάζονται σε ειδικούς χώρους , τα λεγόμενα White rooms ή Clean rooms, όπου η ατμοσφαιρική πίεση στο χώρο είναι υψηλότερη από την κανονική, εξασφαλίζοντας έτσι την παντελή απουσία μικροβίων, αιωρούμενης σκόνης και άλλων πηγών μόλυνσης.
  • Η διαδικασία παραγωγής διαρκεί τουλάχιστον 24 ώρες, γίνεται με υπομονή και το τελικό προϊόν έχει «χειροποίητη σπιτική ποιότητα».
  • Είναι εύπεπτα & γευστικά λόγω του φυσικού προζυμιού
  • Στην εγκατάσταση δεν χρησιμοποιούνται αυγά ή γάλα, εξασφαλίζοντας την απουσία ιχνών για άτομα με δυσανεξίες.
  • Όλα τα ψωμιά είναι κατάλληλα και για χορτοφάγους, vegans
  • Διατηρούν την ποιότητα τους για 90 ημέρες
  • Έχουν μοναδική γεύση!

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Χαρακτηριστικά Προϊόντος
Συστατικάαλεύρι ολικής μαλακού σίτου 32%, μαλακό σιτάρι φυτρωμένο φρέσκο αλεσμένο 26%, νερό, φυσικό προζύμι μαλακού σίτου 16% (αλεύρι μαλακού σίτου, νερό), βύνη ρυζιού (αλεύρι ρυζιού, βύνη κριθαριού), μαγιά μπύρας (Saccharomyces cerevisiae), αλάτι, ψημένη βύνη. Κατεργασία με αιθυλική αλκοόλη* μόνο εξωτερικά. βιολογικής γεωργίας. Μπορεί να περιέχει ίχνη από ξηρούς καρπούς, σουσάμι και σόγια.
Διατροφική Αξία ανά 100gr:Ενέργεια 1154kJ/274kcal Λιπαρά 4,3γρ – εκ των οποίων κορεσμένα 0,7γρ Υδατάνθρακες 45,3γρ – εκ των οποίων σάκχαρα 5,4γρ Εδώδιμες ίνες 9γρ Πρωτεΐνη 9γρ Αλάτι 1,3γρ.