MENU
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Αγαπητοί μας πελάτες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το φυσικό μας κατάστημα θα παραμείνει ανοιχτό καθ'όλη την διάρκεια των μέτρων και το ηλεκτρονικό κατάστημα Biodiet λειτουργεί κανονικά. Λόγω μεγάλου όγκου παραγγελιών και φόρτου εργασίας στις εταιρείες μεταφορών ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις ή αλλαγές στις παρεχόμενες υπηρεσίες τους. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Φακόρυζο Ελληνικό OlaBio 500γρ Bio

Φακόρυζο Ελληνικό OlaBio 500γρ Bio
Φακόρυζο Ελληνικό OlaBio 500γρ Bio
  • ΑΠΟΘΕΜΑ: ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Brand: Όλα Bio
  • ΚΩΔΙΚΟΣ: 00954
ΠΡΟΒΟΛΕΣ: 1661
2,90€
Χωρίς ΦΠΑ: 2,90€
Ετικέτες: bio, sugarfree, vegan, greekproduct

Φακόρυζο ΒΙΟ 500gr

Οσο και να σας φαίνεται περίεργο το φακόρυζο είναι ένα παραδοσιακό νόστιμο ελληνικό πιάτο με υψηλή διατροφική αξία και καταβολές από πολύ παλιά.
Η ιδιαιτερότητα του πιάτου αυτό οφείλεται στον συνδυασμό του οσπρίου με το ρύζι που δίνει πρωτείνη υψηλής βιολογικής αξίας που συγκρίνεται εφάμιλλα με το κρέας

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Χαρακτηριστικά Προϊόντος
ΒιολογικόΝΑΙ
ΣυστατικάΦακές ελληνικές* (80%), ρύζι μακρύ λευκό* (20%). (*= Προϊόν βιολογικής γεωργίας).
Διατροφική Αξία ανά 100gr:Ενέργεια: 1477kj/362kcal - Πρωτεϊνες: 16,45g - Εδώδιμες Ίνες:15,9g. Υδατάνθρακες: 54,39g Εκ των οποίων σάκχαρα: 2,265g Λίπη: 0,88g Εκ των οποίων κορεσμένα: 0,23g - Αλάτι: 0,031g
Προτεινόμενη Χρήση
Προτεινόμενη Χρήση/ΔοσολογίαΦΑΚΟΡΥΖΟ ΣΑΛΑΤΑΥλικά για 2 άτομα1 σακ. ΦΑΚΟΡΥΖΟ 500γρ ΟΛΑ ΒΙΟ 50γρ σπόρους κάνναβης ΟΛΑ ΒΙΟ 1 φύλλο δάφνης 1 καρότο 1/2 πιπεριά κίτρινη,ή κόκκινη 1 ντομάτα 1 κρεμμυδάκι φρέσκο 2 κ.σούπας κάπαρη ελαιόλαδο μηλόξυδο ΟΛΑ ΒΙΟ πετιμέζι ΟΛΑ ΒΙΟ αλάτι Μεσολογγίου λίγη ρίγανη ΣυνταγήΠλένουμε βράζουμε το φακόρυζο με το φύλλο δάφνης ως να μαλακώσει χωρίς να λιώσει. Σουρώνουμε και φυλάμε στην άκρη. Όταν κρυώσει το μεταφέρουμε σε μια σαλατιέρα. Κόβουμε την ντομάτα και την πιπεριά σε κύβους, αφαιρώντας τα σπόρια εντελώς. Κόβουμε το κρεμμυδάκι σε ροδέλες. Τρίβουμε στον τρίφτη (στην χοντρή πλευρά) το καρότο. Προσθέτουμε στην σαλατιέρα όλα τα υλικά μαζί με τους σπόρους κάνναβης και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε λάδι, ξύδι, πετιμέζι, αλατίζουμε καλά και ανακατεύουμε. Αφήνουμε στο ψυγείο να δέσουν μεταξύ τους και σερβίρουμε σαν κύριο πιάτο ή ως συνοδευτικό.