ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Ρύζι Kοντό (στρογγυλό) Λευκό OlaBio 500γρ Bio

Ρύζι Kοντό (στρογγυλό) Λευκό OlaBio 500γρ Bio
Ρύζι Kοντό (στρογγυλό) Λευκό OlaBio 500γρ Bio
  • ΑΠΟΘΕΜΑ: ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  • Brand: Όλα Bio
  • ΚΩΔΙΚΟΣ: 00808
ΠΡΟΒΟΛΕΣ: 959
2,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 2,00€
Ετικέτες: bio, sugarfree, greekproduct, vegan

ΡΥΖΙ ΚΟΝΤΟ ΛΕΥΚΟ ΒΙΟ 500γρ ΟΛΑ ΒΙΟ

Ενα από τα πιο βασικά διατροφικά είδη της ανθρωπότητας είναι το ρύζι το οποίο καταναλώνεται σε όλα τα μέρη του πλανήτη.
Δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα η χώρα προέλευσης του με τις γνώμες να μοιράζονται ανάμεσα σε Ασία και την Αφρική.
Το χρώμα του είναι λευκό και το σχήμα του μεσόσπερμο, από τα παλαιότερα είδη. Οι κόκκοι αυτού του ρυζιού τείνουν να προσκολλώνται μεταξύ τους κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος και είναι επιμήκης, λεπτοί,,λευκοί και αδιαφανείς. 
Είναι ιδανικό για σούπες, και γλυκά, όπως το ρυζόγαλο.

Ελληνικό προϊόν από Αιτωλοακαρνανία

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Χαρακτηριστικά Προϊόντος
ΒιολογικόΝΑΙ
Διατροφική Αξία ανά 100gr:Ενέργεια/Energy: 371kcal Πρωτεΐνες/Proteins: 7.1gr Υδατάνθρακες/Carboydrates: 79.2gr Λιπαρά/Fat: 0.7gr Φυτικές Ίνες/Dietary Fibers: 1.3gr Αλάτι/Salt: 5gr
Προτεινόμενη Χρήση
Προτεινόμενη Χρήση/ΔοσολογίαΚολοκυθάκια με ρύζιΥλικά :1 κιλό κολοκυθάκια στρογγυλά Γέμιση: 1 κρεμμύδι ξερό τριμμένο - 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1/3 του μάτσου μαϊντανός - 1 κ.σ. δυόσμος 1 κ.σ. ρύζι κοντο λευκό ΟΛΑ ΒΙΟ για κάθε κολοκύθι ελαιόλαδο για το τσιγάρισμα της γέμισης και επιπλέον από πάνω για το μαγείρεμα χυμός ντομάτας - αλάτι μεσολογγιου ΟΛΑ ΒΙΟ - πιπέρι ΟΛΑ ΒΙΟΣυνταγή:Αδειάζουμε τα κολοκύθια από την ψίχα τους. Τα τοποθετούμε σε χαμηλή κατσαρόλα. Πετάμε τα σπόρια και ψιλοκόβουμε την ψίχα. Ετοιμάζουμε τη γέμιση: Τσιγαρίζουμε σε κατσαρολάκι το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε το αλάτι. Ρίχνουμε το ρύζι (1 κ.σ. για κάθε κολοκύθι). Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά (από την ψίχα που έχουμε αφαιρέσει βάζουμε μια κουταλιά στη γέμιση) και ανακατεύουμε γρήγορα. Αποσύρουμε από τη φωτιά. Γεμίζουμε κάθε κολοκύθι και την ψίχα που έχουμε κρατήσει στην άκρη τη σκορπίζουμε κι αυτή στην κατσαρόλα. Περιχύνουμε με το χυμό ντομάτας και σιγοβράζουμε μέχρι να μαλακώσει το εξωτερικό μέρος των κολοκυθιών. Στο τέλος τρίβουμε το πιπέρι.