Φακόρυζο Ελληνικό OlaBio 500γρ Bio

Φακόρυζο Ελληνικό OlaBio 500γρ Bio

Φακόρυζο ΒΙΟ 500gr

Οσο και να σας φαίνεται περίεργο το φακόρυζο είναι ένα παραδοσιακό νόστιμο ελληνικό πιάτο με υψηλή διατροφική αξία και καταβολές από πολύ παλιά.
Η ιδιαιτερότητα του πιάτου αυτό οφείλεται στον συνδυασμό του οσπρίου με το ρύζι που δίνει πρωτείνη υψηλής βιολογικής αξίας που συγκρίνεται εφάμιλλα με το κρέας

Χαρακτηριστικά Προϊόντος
ΒιολογικόΝΑΙ
ΣυστατικάΦακές ελληνικές* (80%), ρύζι μακρύ λευκό* (20%). (*= Προϊόν βιολογικής γεωργίας).
Διατροφική Αξία ανά 100gr:Ενέργεια: 1477kj/362kcal - Πρωτεϊνες: 16,45g - Εδώδιμες Ίνες:15,9g. Υδατάνθρακες: 54,39g Εκ των οποίων σάκχαρα: 2,265g Λίπη: 0,88g Εκ των οποίων κορεσμένα: 0,23g - Αλάτι: 0,031g
Προτεινόμενη Χρήση
Προτεινόμενη Χρήση/ΔοσολογίαΦΑΚΟΡΥΖΟ ΣΑΛΑΤΑΥλικά για 2 άτομα1 σακ. ΦΑΚΟΡΥΖΟ 500γρ ΟΛΑ ΒΙΟ 50γρ σπόρους κάνναβης ΟΛΑ ΒΙΟ 1 φύλλο δάφνης 1 καρότο 1/2 πιπεριά κίτρινη,ή κόκκινη 1 ντομάτα 1 κρεμμυδάκι φρέσκο 2 κ.σούπας κάπαρη ελαιόλαδο μηλόξυδο ΟΛΑ ΒΙΟ πετιμέζι ΟΛΑ ΒΙΟ αλάτι Μεσολογγίου λίγη ρίγανη ΣυνταγήΠλένουμε βράζουμε το φακόρυζο με το φύλλο δάφνης ως να μαλακώσει χωρίς να λιώσει. Σουρώνουμε και φυλάμε στην άκρη. Όταν κρυώσει το μεταφέρουμε σε μια σαλατιέρα. Κόβουμε την ντομάτα και την πιπεριά σε κύβους, αφαιρώντας τα σπόρια εντελώς. Κόβουμε το κρεμμυδάκι σε ροδέλες. Τρίβουμε στον τρίφτη (στην χοντρή πλευρά) το καρότο. Προσθέτουμε στην σαλατιέρα όλα τα υλικά μαζί με τους σπόρους κάνναβης και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε λάδι, ξύδι, πετιμέζι, αλατίζουμε καλά και ανακατεύουμε. Αφήνουμε στο ψυγείο να δέσουν μεταξύ τους και σερβίρουμε σαν κύριο πιάτο ή ως συνοδευτικό.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Captcha
  • Κατασκευαστής: Όλα Bio
  • Κωδικός Προϊόντος: 00954
  • Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή
  • 2,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 2,90€

Ετικέτες: bio, sugarfree, vegan, greekproduct

Eπεξήγηση Συμβόλων

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

ΧΟΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ

ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ

ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ

ΧΩΡΙΣ ΑΛΑΤΙ

Το Blog μας
Όποιος το ΜΕΛΙ έχει, τα δάχτυλά του γλύφει!

Όποιος το ΜΕΛΙ έχει, τα δάχτυλά του γλύφει!

Μαίρη 30/09/2019 0
Το μέλι αποτελεί έναν από τους θησαυρούς που η μητέρα φύση χάρισε απλόχερα στον άνθρωπο από τα αρχαία κιόλας χρόνια.Ήταν η μοναδική φυσική γλυκαντική ...
Διαβάστε περισ.
Ζάχαρη το αμφιλεγόμενο γλυκαντικό

Ζάχαρη το αμφιλεγόμενο γλυκαντικό

Μαίρη 16/09/2019 0
Ζάχαρη παρεξηγημένο γλυκαντικό ή όχι? Ποιος δεν έχει γευτεί την γλυκιά και εθιστική γεύση της  ζάχαρης?Μία γεύση που σου χαρίζει αμέσως ευτυχία, θαρρε...
Διαβάστε περισ.
Κοιλιοκάκη: Mία συχνή νόσος

Κοιλιοκάκη: Mία συχνή νόσος

Μαίρη 10/09/2019 0
Κοιλιοκάκη: Τί είναι και πώς αντιμετωπίζεται;Ένα από τα σύγχρονα προβλήματα της εποχής μας είναι η κοιλιοκάκη και «βασανίζει» το 0,3-1% του Δυτικού πλ...
Διαβάστε περισ.
Καλωσήρθατε στο blog μας

Καλωσήρθατε στο blog μας

Biodiet 04/09/2019 0
Καλωσήρθατε στο blog της Biodiet.Σε αυτό θα ασχολούμαστε με θέματα υγιεινής διατροφής, δίαιτας, τις νέες τάσεις αυτών καθώς και για τα νέα προϊόντα μα...
Διαβάστε περισ.